Savanyú káposztát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha igen meddig áll el?2011. nov. 19. 13:55
1/6 anonim válasza:
Elvileg le lehetne, de nincs értelme, anélkül is eláll akár egy évig is.
Ha félsz, hogy elpuhul, akkor töltsd kinyomkodva csavaros üvegbe (egy fözésnyi adagokat), a levével töltsd fel, folpakkal és utána a tetövel zárd le. Hüvös helyen tárold. Az elsö pár napban tegyél alá valamit, mert lehet, hogy valamennyi level kiszivárog.
2/6 anonim válasza:
a kész töltöttkáposztát szoktam fagyasztani. hónapokig jó, akkor gondolom a nyers is.
de mivel mindig lehet kapni, nincs értelme (nekem)fagyasztani.
3/6 doboszoli válasza:
A megmaradt savanyított leveleket szoktuk fagyasztani a következő adag káposztához.
Nem tapasztaltam minőségromlást.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a lefagyasztásnak csak akkor van értelme, ha megfőzve akarod hosszabb ideig tárolni. Nyers állapotban valóban nem sok értelme van.
5/6 anonim válasza:
ilyen olcsó cuccok minek foglalják a hűtőt, többe kerül az áram
6/6 anonim válasza:
Szerintem is le lehet fagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!