Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A muszakához muszáj elősütni...

A muszakához muszáj elősütni a padlizsánt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert különben csak szétfő benne és semmi íze nem lesz.
2010. júl. 16. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
És a krumplit?
2010. júl. 16. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A krumplit hajában meg kell fözni, a padlizsánt pedig megsütni (én felszeletelem és a sütöben tepszin sütöpapiron sütöm, úgy gyorsabb is, kevésbé zsiros, és nem kell vele sokat vacakolni, amig sül, addig a többit is el tudom késziteni. Amikor kész, akkor gyorsan összerakom az egészet és mehet vissza a sütöbe.
2010. júl. 16. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!