Ételek, italok - Gyakori kérdések
Hogyan tehetném el befőttként az zöld színű zöldbabot, hogy olyan íze legyen, mint a konzerv zöldbabnak?
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
0
Csokitorta csokikrémje nem lett valami sűrű, sűrű lesz ha teljesen kihűl? Vagy mit ccsináljak vele?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
New Yorkban valami elegáns étterem? Esetleg az étterem honlapját is linkelhetitek
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
1
A marcipán bevonású tortára a virágokat hamarabb kell elkészíteni hogy meg tudjanak száradni v nem szükséges?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Ananászos csirkét szeretnék készíteni, szerintetek a rizst sütés előtt puhára kell főznöm?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Ha bennehagyom egy napig a vodkát, meg a hubertust a fagyasztóban, biztos, h nem fagy meg, aztán reped szét?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
2
Tojás nélküli palacsintát készülök sütni. Receptet már találtam hozzá, az lenne a kérdés, ha reszelek bele almát, akkor szétesik?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
3
Recept? Fánk? Fánkszerű? Olyan receptet keresek, amelynek eredménye hasonlítana a fánkhoz, de ne legyen abban tejtermék és tojás, ismersz ilyet?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Születésnapi tortát szeretnék készíteni, és a tervem az, hogy a tortát fehér (pillecukorból készülő) fondannal bevonom, amire festeni szeretnék. Milyen ételfestéket...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!