Csokitorta csokikrémje nem lett valami sűrű, sűrű lesz ha teljesen kihűl? Vagy mit ccsináljak vele?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet használtam:
8 db tojássárgáját 8 kanál cukorral felfőzünk. Amikor levesszük, kakaóport teszünk hozzá és 20 dkg vajat. Lehűlésig keverjük.
2013. jún. 29. 16:00
1/6 anonim válasza:
Én megprobálnám kb. 4-5 kanál lisztet kikeverni egy kis tejjel és ezt belefözni,hátha megsürüsödne aztán hagynám kihülni a hűtőben! Ahogy olvasom a receptet átom, hogy nincs benne semmi amitől besürüsödne azért irtam ezt a liszteset..
2/6 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam, hogy a vaj újból megszilárdul, ha lehűl, attól lenne sűrűbb.
2013. jún. 29. 16:12
3/6 anonim válasza:
Én is erre tippeltem, hogy majd az visszaszilárdul, de gondolom annak is hütöben kellene, hogy történjen, mert szobahömérsékleten megpuhul..megprobáltad esetleg amit irtam? HÁtha bejönne..
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszi 1-es, végül azt csináltam, hogy felmelegítettem újból, és beleszitáltam 1 evőkanál lisztet, és úgy besűrűsödött, hogy még melegen rá tudtam kenni a tortára. Egy kicsit darabossá vált a krém ennek hatására (olyan állagú, mint a körözött), de a gyerekeknek nagyon ízlett a torta, repetáztak is belőle:)
2013. jún. 29. 18:12
6/6 anonim válasza:
Hát igen..össze kellett volna keverni egy pici tejjel, hogy ne legyen darabos, de nem baj! :) Az a lényeg, hogy legalább megmaradt a tortán! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!