Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Margarin helyett vaj?

Margarin helyett vaj?

Figyelt kérdés
Nincs itthon sütőpapírom, se margarin, csak vaj. Használhatok a tepsi kivajazásához margarin helyett vajat? Vagy akkor már mindenképp ugorjak le a boltba? Nem mellékesen, kezdő vagyok (:
2013. jún. 29. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vajjal is lehet, szerintem sokkal jobb, de használhatsz akár napraforgóolajat is.
2013. jún. 29. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Akkor neki is állok... (:
2013. jún. 29. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olajjal, vajjal, zsírral is! :)
2013. jún. 29. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár már biztosan készen is vagy vele és érzed, hogy vajjal is nagyon finom. egyéb lehetőségeket, olaj/zsír, az ember inkább spórolási céllal használ.

a vajnál annyi a különbség, hogy könnyebben ég, mint bármelyik más zsiradék, így jobban oda kell figyelni a sütire, főleg az aljára.

remélem vajjal is tökéletes lett a sütid.

2013. jún. 29. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
A margarin undorító. Azt javaslom, használj mindig mindenhez vajat, 100× jobb íze lesz az ételnek, sütinek.
2013. jún. 29. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, nagy sikere lett a sütimnek! Nagyon finom lett, és szerintem maradok is ezentúl a vajnál, margarin kilőve (:
2013. jún. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!