Az olvasztott csokit vaj helyett rama margarinnal össze lehet keverni glazúrhoz, vagy attól csomósodni fog?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 19:54
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan használj margarint, nem fog csomósodni.
2/2 anonim válasza:
persze lehet, én még étolajjal is szoktam....a zsiradék a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!