Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Édes borhoz milyen sajtokat...

Édes borhoz milyen sajtokat szokás enni?

Figyelt kérdés
Milyen sajtokból érdemes összeállítani egy sajttálat?

2013. jún. 29. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Brie/camembert, rocquefort/gorgonzola/Stilton (lágy kéksajt), emmentáli, félkemény juh- vagy kecskesajtok, meg lényegében akármelyik nem túl erős ízű kemény vagy félkemény sajt fiatalabb korukban. Asiago, Bergkäse, Mimolette, stb.
2013. jún. 29. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. jún. 29. 12:54

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!