Ananászos csirkét szeretnék készíteni, szerintetek a rizst sütés előtt puhára kell főznöm?
Az egész receptet linkeld be, mert így nem lehet eldönteni.
Elvileg ha a receptben a rizshez amit teszel, annak van elég leve, akkor nem kell megfözni elöre, ha csak kevés lé van hozzá, akkor célszerü.
Elvileg elég kellene, hogy legyen a folyadék elöfözés nélkül is, de le is tudod mérni: a 2 dl rizshez 4 dl folyadék szükséges, a receptben van 1 dl tejd´szin meg 1 dl bor, plussz az ananász leve. Ha az ananászlé nincs 2 dl, akkor azt egészitsd ki annyira, akkor biztosan sikerül.
Majd írd meg, hogy milyen lett, érdekes ízösszetételnek tünik. Sok sikert!
Elkészültem vele, ízlett a családnak:-)
Én kihagytam a recept szerint írt fehérbort, az ananász levéből többet tettem, és kihagytam még a kókuszreszeléket. Nagyon finoman összeértek az ízek.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!