Válogatós vagy? /ételek terén/
én ezeket nem szeretem:
mócsingos hús
tök
máj
gomba
hal
zeller
fehér répa
rántott trappista ( a fagyatott.. az itthon csináltat szeretem)
pacal
zúza
szalontüdő
van még de most nem jut eszembe több...
4. vagyok
Még kihagytan, hogy ilyen pacalt meg ilyesmiket sem eszem, a belsőségek közül mondjuk a májat szeretem nagyon, mást nem igazán eszem meg. Viszont a kocsonyát ritkán megeszem. Ja, és utálom a halat és a tengeri herkentyűket.
Én ezeket nem szeretem/nem eszem meg:
-tojásleves
-bableves vagy bármilyen babos étel
-pacal-és köröm pörkölt
-májkrém(mert lépből készül)
-párizsi(mert E120van benne)
-turós csusza
-mákos tészta (de a mákos beiglit meg a mákos gubát szeretem)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
6-os vagyok.
a kocsonyát se szeretem.
Nem szeretem a nagyon gagyi virslit és párizsit, viszont valaminek elkészítve, megeszem őket. Pl. a gagyi párizsit kirántva, vagy a gagyi virslit pizzán feltétként, paprikás krumpliban, spagetti alapban...megeszem. nem szeretem még a csirke/pulykamellet, nagyon szárazak, szálkásak szerintem. Mondjuk mártásban elkészítve megeszem, vagy kirántva, de simán megsütve, nem. Egyszerűen lenyelni sem tudom, annyira száraz, rendesen fulladok tőle. Nem szeretem még a tökfőzeléket, de rántva ezt is megeszem.
Most ennyi jutott eszembe. Talán nincs is több. Persze vannak, amiket kevésbé szeretek, de azokat megeszem ha csak az van, vagy ritkán meg is kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!