Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Válogatós vagy? /ételek terén/

Válogatós vagy? /ételek terén/

Figyelt kérdés
Én szinte mindent megeszek, elég kevés olyan étel van, amit ne szeretnék. A nagyon zsíros, gumis, mócsingos ételeket nem szeretem, mint a szalonna (bár annak a húsos részét szeretem), néhány hús (pl. zsíros párizsik, bármilyen zsíros hús), a kocsonyát sem szeretem. Ezen kívül még eszembe jutott a lecsó, a kovászos uborka. Amit pedig nem szeretek, de megeszek, az a natúr joghurt, kefír, majonéz és a tökfőzelék. Biztos van egy-két dolog, amit kihagytam, de ezeken kívül szinte mindent szeretek.
2013. jún. 29. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én ezeket nem szeretem:

mócsingos hús

tök

máj

gomba

hal

zeller

fehér répa

rántott trappista ( a fagyatott.. az itthon csináltat szeretem)

pacal

zúza

szalontüdő

van még de most nem jut eszembe több...

2013. jún. 29. 12:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Pacal, kocsonya, a zsíros, porcos mócsingos húsokat sem szeretem, körömpörköltet sem,csirkenyak, láb nekem ezek az undorító kaják amik példálul másnak jók, amikre például anyám, nagybátyám azt mondják hogy az a legjobb :D
2013. jún. 29. 12:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is mindent megeszek, de csak, ha anyukám vagy mamám csinálta. Ha idegennél vagyok inkább éhezek,mint hogy egyek valamit. Mivel nem szoktam másnal enni, itthon meg mindent megeszek,azt mondom hogy nem vagyok válogatós. A párizsit náunk a cica eszi szóval azt én nem, meg azt a húst en se birom ami olyan fehér és puha...de a sovány részét megeszem.
2013. jún. 29. 12:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Elég válogatós vagyok, mert pl. nem eszem főzeléket egyáltalán, és levesekből is csak keveset, mert sok zdség van, amit nem szeretek, pl. brokkoli, padlizsán, tökfélék, borsó, stb. Húsból is csak a csirkét és a disznót eszem meg. Kész ételekből is van, amit nem szeretek, pl. töltött paprika, meg úgy általában a káposztás ételek, holott nyersen megeszem a káposztát. Sütiket szeretem, kivéve amiben mák van, vagy zselé a tetején.
2013. jún. 29. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Még kihagytan, hogy ilyen pacalt meg ilyesmiket sem eszem, a belsőségek közül mondjuk a májat szeretem nagyon, mást nem igazán eszem meg. Viszont a kocsonyát ritkán megeszem. Ja, és utálom a halat és a tengeri herkentyűket.

2013. jún. 29. 12:26
 6/12 anonim válasza:

Én ezeket nem szeretem/nem eszem meg:

-tojásleves

-bableves vagy bármilyen babos étel

-pacal-és köröm pörkölt

-májkrém(mert lépből készül)

-párizsi(mert E120van benne)

-turós csusza

-mákos tészta (de a mákos beiglit meg a mákos gubát szeretem)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2013. jún. 29. 12:49
 7/12 anonim válasza:

6-os vagyok.

a kocsonyát se szeretem.

2013. jún. 29. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon válogatós vagyok. Semmilyen zöldséget nem szeretek a zöldborsón, hagymán, uborkán kívül. A disznóhúst szeretem csak, a szárnyasok húsa túl eres, nyálkás nekem. A kocsonyát imádom. Tyúkhúslevest megeszem, de húst nem. A gyümölcsös ételeket se szeretem. Salátákat se szeretem.
2013. jún. 29. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Elég válogatós vagyok. Nem eszem meg a főzelékeket, pörköltöket, igazából zöldségből is 1-2 van, amit szeretek, de azt sem mindenhogy. Szeretem pl. a padlizsánt, a gombát, burgonyát, uborkát, paradicsomot, meg még biztos van pár, de most ennyi jutott eszembe. Levest egyáltalán nem eszek a gyümölcs krémleveseken kívül, meg egy két zöldség krémen (gomba, rukkola). Gyümölcsökből elég sokmindent szeretek, ettől függetlenül ritkán eszek, főleg magában, akkor már inkább elkészítve sütinek, levesnek. Húsokból sem szeretek mindent. Csirkét, marhát, sertést, kacsát illetve tengeri halakat és tenger gyümölcseit eszek csak. De ezekből is csak a szín húsos részeket, a csontosokat, illetve a nem filézett halakat nem eszem meg. Ja de, van egy kivétel, a csirkeszárny. Azt szeretem valamiért, bár ritkán eszek, mert utálom, hogy küzdeni kell a csontokkal, és alig van rajta valami ehető, de legalább az jó ropogósra sül. Ezen kívül válogatós vagyok a péksütikkel is, elég keveset eszek meg, kenyeret egyáltalán nem fogyasztok. Ezen kívül nem eszek zsíros ételeket, zsíros húsokat, szalonnát, olyan felvágottat, amiken van ilyen zsírréteg, kivéve a bacon, viszont abból kisütöm mindig. Fűszerekből is van pár, amit nagyon utálok, az ezekkel készült ételeket nem eszem meg. Ilyen a curry, koriander, kakukkfű, rozmaring, fehér bors. A legminimálisabb mennyiséget is megérzem, ha pl. étteremben elém raknak egy olyan ételt, azt nem eszem meg. Konkrét ételeket nem sorolok, mert millió van, amit nem eszek meg.
2013. jún. 29. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a nagyon gagyi virslit és párizsit, viszont valaminek elkészítve, megeszem őket. Pl. a gagyi párizsit kirántva, vagy a gagyi virslit pizzán feltétként, paprikás krumpliban, spagetti alapban...megeszem. nem szeretem még a csirke/pulykamellet, nagyon szárazak, szálkásak szerintem. Mondjuk mártásban elkészítve megeszem, vagy kirántva, de simán megsütve, nem. Egyszerűen lenyelni sem tudom, annyira száraz, rendesen fulladok tőle. Nem szeretem még a tökfőzeléket, de rántva ezt is megeszem.

Most ennyi jutott eszembe. Talán nincs is több. Persze vannak, amiket kevésbé szeretek, de azokat megeszem ha csak az van, vagy ritkán meg is kívánom.

2013. jún. 30. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!