Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Válogatós vagy? /ételek terén/

Válogatós vagy? /ételek terén/

Figyelt kérdés
Én szinte mindent megeszek, elég kevés olyan étel van, amit ne szeretnék. A nagyon zsíros, gumis, mócsingos ételeket nem szeretem, mint a szalonna (bár annak a húsos részét szeretem), néhány hús (pl. zsíros párizsik, bármilyen zsíros hús), a kocsonyát sem szeretem. Ezen kívül még eszembe jutott a lecsó, a kovászos uborka. Amit pedig nem szeretek, de megeszek, az a natúr joghurt, kefír, majonéz és a tökfőzelék. Biztos van egy-két dolog, amit kihagytam, de ezeken kívül szinte mindent szeretek.
2013. jún. 29. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú én nagyon :D Pl nem szeretem az édesítőszeres dolgokat, pl a traubi szódát is ezzel rontották el.

Aztán nem szeretem a mézet semmilyen formában, sajtból a parmezánt és a büdös, meg penészeseket. Nem eszek lecsót, ananászt, sárgadinnyét, banánt, padlizsánt, cukkinit, karfiolt, sütőtököt, főzőtököt, a párolt zöldséget sem szeretem, sem a mócsingos, zsíros húsokat, ócska minőségű felvágottat, virslit. Almából csak a zöldet eszem meg, és abból is a savanykásat. Főtt tojást sem szeretem, sem a tükörtojást (csak a rántotta :)) Halat sem eszem, maximum halrudacskát.

Tiltó listás nálam minden ami csípős, egyszerűen egy ici-pici csípős paprikától is robban a nyelvem, így ha a pörköltbe csípős paprika kerül én már meg sem kóstolom.

A főzelékek közül csak a spenótot, a finom és a krumplifőzeléket szeretem.

Huhh hát hirtelen ennyi, de még van jó pár dolog. Szóval eléggé válogatós vagyok :D

2013. jún. 30. 14:12
 12/12 anonim válasza:
én csak a májat nem szeretem, azt nem is bírom lenyelni szinte minden mást megeszek :)
2013. júl. 1. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!