Válogatós vagy? /ételek terén/
Hú én nagyon :D Pl nem szeretem az édesítőszeres dolgokat, pl a traubi szódát is ezzel rontották el.
Aztán nem szeretem a mézet semmilyen formában, sajtból a parmezánt és a büdös, meg penészeseket. Nem eszek lecsót, ananászt, sárgadinnyét, banánt, padlizsánt, cukkinit, karfiolt, sütőtököt, főzőtököt, a párolt zöldséget sem szeretem, sem a mócsingos, zsíros húsokat, ócska minőségű felvágottat, virslit. Almából csak a zöldet eszem meg, és abból is a savanykásat. Főtt tojást sem szeretem, sem a tükörtojást (csak a rántotta :)) Halat sem eszem, maximum halrudacskát.
Tiltó listás nálam minden ami csípős, egyszerűen egy ici-pici csípős paprikától is robban a nyelvem, így ha a pörköltbe csípős paprika kerül én már meg sem kóstolom.
A főzelékek közül csak a spenótot, a finom és a krumplifőzeléket szeretem.
Huhh hát hirtelen ennyi, de még van jó pár dolog. Szóval eléggé válogatós vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!