Hol vásároltok a legszívesebben?
Tesco, Auchan, Lidl, Spar, CBA, Aldi, Penny?
És miért?
Auchan, Interspar.
Utóbbiban a prémiumtermékek választéka sokkal nagyobb, mint akárhol másol, meg összességében igényesebbnek tartom az élelmiszerválasztékot, mint akárhol máshol, míg az Auchan árban korrekt a hétköznapi dolgok (főleg háztartási termékek) beszerzésére.
Régen, míg egy Aldihoz közel laktam őket is szerettem, korrekt minőség jó áron. CBA, Penny a legalja és a Tesco se sokkal ugorja meg (meg boltonként változó, de sajnos pár Spar sem).
Nekem anyukám intézi a vásárlást, és az esetek 90%-ban az Auchanban vásárol. Én jobban szeretem a Tescót, mert olcsóbb.
Mivel még csak 17 éves vagyok, én csak ritkán szoktam vásárolni, általában zöldségeket, és akkor a Lidlbe szoktam menni, mert ott elég alacsonyak az árak. :) Valamint még van egy eurós bolt a központban, ahol 100-200 forinttal olcsóbb egy csomó dolog, mint a hipermarketekben, úgyhogy ott szoktuk megvenni a kozmetikai cuccokat, meg amit még lehet ott kapni, és szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!