Ételek, italok - Gyakori kérdések
Madártej készítésekor amikor a tojássárgáját (+cukor) a tejjel összekeverem és megfőzöm, nem krémes lesz, hanem darabos, ezt mi okozza?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Az lehet hogy a refluxtol hamarabb kihanyom az alkoholt? Illetve, hogy a hanyastol tobb lesz a gyomorsavam es budosebb is lesz a szam?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!