Ti mennyi ideig rágtok egy rágót? Valamint milyen fajta és ízesítésű a kedvencetek?
A sárgadinnyés a kedvencem. Mindenki szerint büdös. Lehet, hogy az, de ha rágom, akkor nem érzem. Néha keverem citromossal v eszem vele egy gyümölcsös cukorkát és akkor a rágó fura állagú lesz😝. Állkapocszsibbadásig képes vagyok rágni. A fekete, ánizsos is jó, de azt nem keverem. Meg az airwaves extreme, de attól meg tüsszögnöm kell.
Monoton, de nagy figyelmet igénylő munka mellett csinálom mindezt, senki sem látja/hallja szerencsére.
Orbit:mentolos, epres, áfonyás
Maximum: 1-2 óráig rágom
Egyszerre csak 1-et szoktam bevenni
Az én kedvenceim: Airwaves Extreme, Airwaves Black mint, Orbit gyerekrágó, Orbit világos kék.
Egész nap rágózok általában. Közvetlen étkezés előtt kb 10-15 perccel nem, meg kb utána is várok 10-15 percet.
Imádok ragozni. :D
#7 vagyok
Learadt meddi rágom.
Általában amíg érzem a friss ízt és nem lesz ízetlen, kemény gumis, hanem meg kellemesen, állkapocs fájdalom nélkül rágható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!