Boltban vett császárszalonnát le akarom sózni. Mi a teendőm? Hogy csináljam?
A császárszalonna sózott, füstölt és fött szalonnafajta. Ezen nem tudom, mit lehetne lesózni.
HA netán a császárhúsra gondolsz, ami ennek a friss, nyers alapanyaga, azt meg ugynaúgy kell elkészíteni, mintt a többi szalonnát vagy sonkát.
Sehogy, teljesen abszurd.
A felszeletelt párizsit nem akarod lesózni?
Mivel nyers, főzni is kell, mármint ha nem füstöléssel akarod tartósítani. Ha csak sózod, attól még nyers marad, nyers disznót meg nem eszünk!
Én úgy szoktam csinálni, hogy sós vízben megfőzöm /a vizbe fokhagymát, babérlevelet, egész borsot is teszek/, ha belemegy a kés, a vizében hagyom kihűlni. Kiveszem, még megsózom,, fokhagymát reszelek rá, megszórom pirospaprikával és jól kifagyasztom a frigóban. Kenyérrel, savanyúval, zöldségekkel isteni! /Megint kell csinálni, mert nemrég fogyott el!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!