Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Angol steak, mit mondjak a...

Angol steak, mit mondjak a hentesnek, milyen marha kell nekem, ha 5 perc alatt tepsiben akarom kisütni? A közepe nyers marad?

Figyelt kérdés
Anyám 3 órán keresztül főzi párolja a marhát, Londonban azt mondták az 5 perc alatt kész, most hogy is van ez?

2012. jan. 9. 10:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Londonban véresen eszik, és ha 5 perc alatt akarod elkészíteni akkor neked is véres lesz. Egyébként nem tepsiben, hanem serpenyőben (étteremben grillapon) sütik, és bélszínt kérj a hentestől.
2012. jan. 9. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt előtte fűszerezni, és olajban pácolni 1-2 napot, de van aki még mustárral is átkeni pácolás előtt.
2012. jan. 9. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
de Magyarországon nem fogsz olyan minőségű bélszínt kapni, ami hasonló a kintihez, sajnos szinte garantált a kudarc
2012. jan. 9. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/22 anonim ***** válasza:
Igen, multiban meg szinte biztos hogy nem kapsz olyat.
2012. jan. 9. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/22 A kérdező kommentje:
Jaj, miért rosszabb a magyar marha mint az angol, hisz mind a kettő tehén nem? De legaláb tudom hogy bélszín kell, pont a legdrágább, valami marha lábszárból nem lehet?
2012. jan. 9. 10:58
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Öhm... ami lábszár az nem steak. O.o Figyu, szerintem ne erőlködj, nem fog ez menni.
2012. jan. 9. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/22 anonim ***** válasza:

Marha lábszárból úgy lehet steaket sütni mint csirkecombból rostélyost-sehogy, mivel attól steak hogy olyan húsból van.

Ha meg drága akkor vegyél mást, a karajt, meg tarját is be lehet pácolni, és megsütni, de az nem az lesz amiről beszélünk.

2012. jan. 9. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 A kérdező kommentje:
Fog ez menni még a varnyúlevest is megeszem ha kel...
2012. jan. 9. 11:16
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha ezt a marhalábszárat komolyan kérdezted akkor szerintem is rendelj egy pizzát.
2012. jan. 9. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/22 anonim ***** válasza:
Steaknek a felsál vagy a hátszín is jó,nem csak a bélszín. De mindenképpen pácolva kell 1-2 napig a hűtőben tartani.
2012. jan. 9. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!