Vadashoz milyen húst vegyek, ami nem rágós, nem inas, hanem porhanyós, puha lesz? Marha, disznó melyik része a legjobb erre?
Figyelt kérdés
Vadas2011. dec. 7. 18:20
1/5 anonim válasza:
Marha felsál,vagy rostélyos jó hozzá.
2/5 anonim válasza:
Ha boltban akarsz venni, akkor marha felsál, disznó szűzpecsenye. Mi falusiak révén saját nyúlból készítjük, ennek szerintem párja nincs.(Hidd el!) Egyébként nem tudom hogy hol juthatnál hozzá. Talán piacozó falusi nénikénél.
3/5 anonim válasza:
Hát én disznó húsból: legutóbb tarjából csináltam a vadast. Isteni volt. De szoktam combból és lapockából is. Ízét úgyis a zöldségek és a mustáros-borsos-tejfölös mártás fogja megadni. A marha hús nagyon drága és többet kell főzni, hogy megpuhuljon.
5/5 doboszoli válasza:
Marha mindenképpen!
Csúcs a fartő,de bármilyen szeletelhető hús megfelel.
Sőt, én már minden szabályt felrúgva, készítettem vadast apró marhahúsból is.
Miután elősütött, és párolt húsról van szó, bármilyen marha alkatrész megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!