Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadashoz milyen húst vegyek,...

Vadashoz milyen húst vegyek, ami nem rágós, nem inas, hanem porhanyós, puha lesz? Marha, disznó melyik része a legjobb erre?

Figyelt kérdés
Vadas

2011. dec. 7. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Marha felsál,vagy rostélyos jó hozzá.
2011. dec. 7. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
Ha boltban akarsz venni, akkor marha felsál, disznó szűzpecsenye. Mi falusiak révén saját nyúlból készítjük, ennek szerintem párja nincs.(Hidd el!) Egyébként nem tudom hogy hol juthatnál hozzá. Talán piacozó falusi nénikénél.
2011. dec. 7. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én disznó húsból: legutóbb tarjából csináltam a vadast. Isteni volt. De szoktam combból és lapockából is. Ízét úgyis a zöldségek és a mustáros-borsos-tejfölös mártás fogja megadni. A marha hús nagyon drága és többet kell főzni, hogy megpuhuljon.
2011. dec. 7. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
rostélyos,stefánia,
2011. dec. 7. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:
100%

Marha mindenképpen!

Csúcs a fartő,de bármilyen szeletelhető hús megfelel.

Sőt, én már minden szabályt felrúgva, készítettem vadast apró marhahúsból is.

Miután elősütött, és párolt húsról van szó, bármilyen marha alkatrész megfelel.

2011. dec. 7. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!