Marha fehérpecsenye húst rakhatok a székelykápiba? Nem töltelékként, hanem apro darabkákta vágva.
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 18:07
1/5 anonim válasza:
nagyon hosszú a főzési ideje, és kár azt a dárga húst káposztába tenni.
ha bele is teszed, előbb főzd meg puhára pörköltnek, bár nem annak való hús.
2/5 anonim válasza:
Ez ugyan nem szokás,abba disznó oldalad,vagy csülök való. Tehetsz azért bele,de az nehezebben fő meg,mint a káposzta.
3/5 anonim válasza:
Csinálj inkább belőle vadast: A káposztába tegyél sertés húst.
4/5 anonim válasza:
mi marhából csináljuk, de hozzá kell darálni egy kis kacsát, vagy tenni a töltelékbe zsírt, mert amúgy száraz
5/5 doboszoli válasza:
Székelyről beszélünk!!
Nem tenném bele. Száraz is, drága is, másként elkészítve többet ad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!