Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan tudnám ilyen finomra...

Hogyan tudnám ilyen finomra elkészíteni a bulgurt?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mik az esélyeim, de egy próbát megér.

Szóval egy török étteremben ettem olyan kaját, amihez adtak bulgurt. Előtte én még csak egyszer ettem bulgurt és az nagyon pocsék volt. Ebben a török kajáldában viszont isteni finom. Ha valaki jártas a török konyhaművészetben és van tippje, hogy milyen fűszert használnak vagy mitől lesz olyan finom, írja meg légyszi :) köszönöm (tudom, kérdezzem meg tőlük, ez már nem opció sajnos)

2022. ápr. 10. 01:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

#9, "a paprikás krumpli egy alap étel, ami kb mindenütt ugyanúgy készül"

Nehogy bemagyarázd már, hogy egy török kajáldában a bulgurnak, mint egyszerű köretnek, többféle variációja van, mint a számtalan variációban ismert paprikás krumplinak! Röhej

2022. ápr. 11. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:
66%
Valóban. Röhejes vagy, 11. Szia.
2022. ápr. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!