Szerintetek a gyerekkori barátomnak igaza volt, hogy visszaküldte a karbonárát, mert szerinte a karbopnárában nincs tejszin és nem csirkemell sonkával készül? Komolyan kérdezem, mert nagyon kellemetlen helyzetbe hozott! 33F
De hat igaza volt, ha mar szakacsrol van szo, tudja mar, hogy hogyan is kell elkeszitebi az adott etelt, miket kell tartalmaznia, ha rendelnek egy tal halaszlet, es elem tennenek tegyuk fel huslevest, en ks szova tennem, ha mar en fizetem ki, hadd egyek mar azt amit szeretnek.
Megtanulta, ez a dolga, kovesse a receptet, es ne okoskodjon, hogy marpedig tejszinnel, meg sonkaval kell csinalni
Az okoskodas, lehet hogy engem is felduhitett volna, viszont az, hogy teged ez ennyire rosszul erintett, azt is megertem.
Sok a hülye, már megint!
#30 vagyok. Elárulom a lepontozóknak, hogy a legtöbb ételnek különböző variációi vannak, gondoljatok a túrós csuszára, a brassói aprópecsnyére, a rakott krumplira, a hortobágyi palacsintára, a székelykáposztára, a szecsuáni csirkére, a cézár salátára vagy akár a gulyáslevesre. Ha nem pont olyan, mint ahogy te elképzelted, az még nem elég alapos indok se a visszaküldésre, se a személyzet kioktatására, se a "fesztivál" megcsinálására, - amivel öncélúan játssza az agyát-.
Az "eredeti" carbonara pedig nem létezik. Rómában például jellemzően egy speciális juhsajttal szervírozzák, Olaszország más vidékein pedig inkább parmezánnal. És akkor mi van? Csináljak cirkuszt?
Hat nem keszithetik igy a vilagon mindenhol, mert mi itthon is tejszin nelkul csinaljuk, szoval mar itt megdolt az allitasod xD
Es meg +1 amelle, hogy amit megrendelsz azt nem KELL kifizetned, dolgoztam etteremben, gyakorlatilag akarmilyen indokkal visszakuldhettek a kajat, annak visszaadtuk az arat, mondjuk amig en ott dolgoztam csak egy ilyen volt, az illeto szerint nyers maradt a hus, nem kellett neki. Mindannyian megkostoltuk, egy ugyanolyan volt, mint mindig, nem volt nyers. Ettol fuggetlenul visszaadtuk az arat, nem alltunk le veszekedni a vendeggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!