A kínai éttermekben/büfékben miben pácolják a csirkemellet? (esetleg ismerőstől, aki ilyen konyhában dolgozott). Megkérdeztem az eladót, de azt mondta ez titok.
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 20:35
2/7 anonim válasza:
Szoktak beletenni a pácba egy kis szódabikarbónát is, mert a rosszabb, rágósabb vagy nehezebben átsülő daraboka meglágyítja.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elég egyszerűnek tűnik!
2014. szept. 12. 18:34
4/7 anonim válasza:
Keményítő, tojás, fűszer. Ebben megforgatják majd megy is bele az olajba.
5/7 A kérdező kommentje:
Tojás? Ez újdonság.
A fűszer egy kicsit tág fogalom :))
2014. szept. 12. 22:56
6/7 anonim válasza:
Fűszer= ízlésed szerint amit szeretnél :D Mi az étteremben keményítőt, pici vizet, és tojást kevertünk össze. Ebbe ment ízlés szerint fűszer: só vagy bors amit szeretnél. Abba beleforgattuk a csirkemell csíkokat majd zsupsz bele az olajba. A keményítő és tojás miatt olyan réteg alakult ki a hús körül ami nem engedte kiszáradni és finom puha és szaftos maradt tőle. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Kipróbáltam, szuper!
2-3 percig sütöttem bő olajban és teljesen jó lett.
2014. szept. 13. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!