Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kínai éttermekben/büfékben...

A kínai éttermekben/büfékben miben pácolják a csirkemellet? (esetleg ismerőstől, aki ilyen konyhában dolgozott). Megkérdeztem az eladót, de azt mondta ez titok.

Figyelt kérdés

2014. szept. 11. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keményítő, fektebors és só.
2014. szept. 11. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Szoktak beletenni a pácba egy kis szódabikarbónát is, mert a rosszabb, rágósabb vagy nehezebben átsülő daraboka meglágyítja.
2014. szept. 12. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elég egyszerűnek tűnik!
2014. szept. 12. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Keményítő, tojás, fűszer. Ebben megforgatják majd megy is bele az olajba.
2014. szept. 12. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Tojás? Ez újdonság.


A fűszer egy kicsit tág fogalom :))

2014. szept. 12. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fűszer= ízlésed szerint amit szeretnél :D Mi az étteremben keményítőt, pici vizet, és tojást kevertünk össze. Ebbe ment ízlés szerint fűszer: só vagy bors amit szeretnél. Abba beleforgattuk a csirkemell csíkokat majd zsupsz bele az olajba. A keményítő és tojás miatt olyan réteg alakult ki a hús körül ami nem engedte kiszáradni és finom puha és szaftos maradt tőle. :)
2014. szept. 13. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Kipróbáltam, szuper!

2-3 percig sütöttem bő olajban és teljesen jó lett.

2014. szept. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!