Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik keményítőtől lesz...

Melyik keményítőtől lesz olyan taknyos a kínai leves, és hogyan, mennyit kell beletenni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
A nyálam kicsordult!
2014. jún. 28. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Zselatinnak hívják és az ajánlott mennyiségnek csak egy részét, mondjuk a negyedét tedd bele.
2014. jún. 28. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Zselatin, lópikulát. Tápiókakeményítő. Így keresd ázsiai boltokban. De amúgy a sima kukoricakeményítőtől is "betaknyosodik".
2014. jún. 28. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. jún. 28. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Kukoricakeményítő vagy burgonyakeményítő. Étkezési keményítőnek is hívják.
2014. jún. 29. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!