Melyik keményítőtől lesz olyan taknyos a kínai leves, és hogyan, mennyit kell beletenni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 16:42
2/5 anonim válasza:
Zselatinnak hívják és az ajánlott mennyiségnek csak egy részét, mondjuk a negyedét tedd bele.
3/5 anonim válasza:
Zselatin, lópikulát. Tápiókakeményítő. Így keresd ázsiai boltokban. De amúgy a sima kukoricakeményítőtől is "betaknyosodik".
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. jún. 28. 19:36
5/5 anonim válasza:
Kukoricakeményítő vagy burgonyakeményítő. Étkezési keményítőnek is hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!