Miért esik le mindig a rántás?
Figyelt kérdés
Készítettem ma sajttal tölött csirkemellett panírozva. Húst beletettem a morzsába, majd a tojásba, majd megint ugyanez. Nem tudom mennyi időre kellett volna de már a megforgatáskor a tányérbe esett egy csomó a kéregből. Sütéskor megint elhagyott egy csomó darabkát. Forró olajba tettem, bár alacsony fokozaton de sercegett ahogy kell. Miért esik le a fele a panírnak? mit rontok el?2019. máj. 11. 13:33
1/6 anonim válasza:
Kicsit nedvesítsd be előtte a húst. Jobban rátapad.
3/6 A kérdező kommentje:
2-ből 2 telitalálat, köszi!
2019. máj. 11. 13:38
4/6 anonim válasza:
Liszt, tojás és morzsa a panír. A morzsát ranyomkodod egyenletesen.
5/6 anonim válasza:
Elsőnek a tojásban kell, utána a morzsába, nem fordítva. Én csináltam meg a lisztes verziót (liszt, utána tojás és morzsa), ugyanaz a végeredmény, mint liszt nélkül, tehát ez egy felesleges elem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!