Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért esik le mindig a rántás?

Miért esik le mindig a rántás?

Figyelt kérdés
Készítettem ma sajttal tölött csirkemellett panírozva. Húst beletettem a morzsába, majd a tojásba, majd megint ugyanez. Nem tudom mennyi időre kellett volna de már a megforgatáskor a tányérbe esett egy csomó a kéregből. Sütéskor megint elhagyott egy csomó darabkát. Forró olajba tettem, bár alacsony fokozaton de sercegett ahogy kell. Miért esik le a fele a panírnak? mit rontok el?
2019. máj. 11. 13:33
 1/6 anonim válasza:
85%
Kicsit nedvesítsd be előtte a húst. Jobban rátapad.
2019. máj. 11. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A panír: liszt, tojás, morzsa.
2019. máj. 11. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
2-ből 2 telitalálat, köszi!
2019. máj. 11. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Liszt, tojás és morzsa a panír. A morzsát ranyomkodod egyenletesen.
2019. máj. 11. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Elsőnek a tojásban kell, utána a morzsába, nem fordítva. Én csináltam meg a lisztes verziót (liszt, utána tojás és morzsa), ugyanaz a végeredmény, mint liszt nélkül, tehát ez egy felesleges elem
2019. máj. 11. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
A rántás az valami egészen más.
2019. máj. 11. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!