Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan sűrítsem be a paradicso...

Hogyan sűrítsem be a paradicsomszószt?

Figyelt kérdés
Paradicsomos húsgombócot főzök, de véletlenül nagyon sok lett a víz, és kevés hozzá a paradicsom (sajnos nincs is itthon több). Leginkább paradicsomlevesre hasonlít, de szeretném, ha jóval sűrűbb lenne, és közben megmaradna az intenzív paradicsomos víz. Szerintetek beránthaom? vagy mivel sűrítenétek?

2014. okt. 6. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lassan el kell forralni belőle a vizet. Tapasztalatom szerint a rántással (mivel ahhoz, hogy mártás sűrűségű legyen, sok rántás kéne) elrontanád az ízét.
2014. okt. 6. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is rontod el az ízét, de mindenképpen csökkented a paradicsom intenzitását bármilyen rántással vagy habarással...

Szóval marad amit az első írt, lassan elpárologtatod.

Dönts el melyik jobb neked!

Ha ez utóbbit választod, addig vedd ki a gombócokat belőle, hogy ne főjenek szét...

2014. okt. 6. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Végül kivettem a gombócokat, elforraltam a szósz felét, és egy egész kicsi rántással még egy csöppet sűrűbbre vettem, így már nem túl híg, de azért nem is sűrű :) finom lett.
2014. okt. 6. 14:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!