Cseresznyemártást pudingporral vagy tejfölös-lisztes habarással sűrítsem inkább?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 14:23
1/7 A kérdező kommentje:
illetve a cseresznyét levében főzzem (befőtt) vagy pedig vízzel?
2014. jan. 11. 14:24
2/7 anonim válasza:
levével főzd ,és lisztes habarás ,vagy liszt helyett használhatsz burgonya keményitőt : De saját magával is sürithed amikor kész a mártás vegyél ki belőle valamenyit ,és ezt turmixold kicsit ,kevés lével : tedd vissza és forralj egyet rajta.
3/7 anonim válasza:
Levével együtt szoktam főzni és teszek bele egy kis citromkét, de általában csak a fele levet teszem bele és fele víz. Tejfölös habarással szerintem jobb, mint pudinggal.
4/7 A kérdező kommentje:
nem szeretném hogy liszt íze legyen :(
2014. jan. 11. 14:35
5/7 anonim válasza:
Nem kell bele sok liszt, de ha van étkezési keményítőd még jobb, csak pici kell, főleg ha a cseresznye egy részét átturmixolod, az is süríti.
Bár ha nem szereted a lisztet, akkor miért kérdezted, hogy mivel csináld? Akkor csinálg pudinggal, én meg azt nem szeretem. :-)
6/7 anonim válasza:
En befottbol keszitem a cseresznyemartast, a befott levevel teszem fel foni es vanilias pudingporral suritem. Cukrozni egyatalan nem szoktam, a befott leve miatt.
7/7 A kérdező kommentje:
jó lett, csak én tettem bele még 4 kanál cukrot és elég édes.
2014. jan. 12. 10:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!