Ti mivel szűrtök le egy masszát/levest/paradicsomszószt stb. hogy a szilárd részektől megszabaduljatok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 18:56
1/10 anonim válasza:
Szószt nem szoktam szűrni, mert nincsenek benne szilárd darabok. Levest pedig levesszűrővel.
2/10 anonim válasza:
turmixolom . nem dobok ki semmit .
3/10 anonim válasza:
Főzelék-, vagy leves-maradékot leginkább a húsleves-szűrőn, esetleg normál tészta-szűrőn.
4/10 anonim válasza:
Szűrővel, ha kell,de nem szokott benne "szilárd" rész lenni, mert csomó ejtese keverem mindig.m
5/10 anonim válasza:
A húslevest szűröm levesszűrőn, minden más szószt, mártást krémlevest csomómentesre készítek, nem kell leszűrni.
7/10 bumbi02 válasza:
Botmixer, nem dobunk ki semmit!:) Ha krémes állagot akarunk (pl szósz, krémleves) Hús vagy zöldséglevesnél egyszerű szűrővel..: )
8/10 A kérdező kommentje:
Házi ketchupot akarok csinálni (maradt egy csomó paradicsom), és meg akarok szabadulni a magoktól. A mixerem nem segít.
2013. okt. 21. 22:14
9/10 anonim válasza:
3-as vagyok!
A normál tészta-szűrőn lehet, hogy a lyukon keresztül átmegy a mag is. Akkor nem marad más, mint a húsleves-leszűrő, bár ott meg előfordulhat, hogy valamivel rá kell segíteni = kanállal kavargatni, hogy a sűrű paradicsomlé át is follyon a lyukakon, és ne álljon meg a szűrőben.
Ahogy írtam, én a kettő közül használom valamelyiket, amikor valami olyan maradéktól akarok megszabadulni, ahol vannak a főtt étel-maradékban valami darabos részek (főtt krumpli, zöldség-maradék stb.) és az edény elmosása előtt akarom a lét + sűrejét szétválasztani.
10/10 anonim válasza:
Akkor más nem marad, a szitaszűrőn átpasszírozni.Elég melós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!