PB gázpalackal működő tűzhelyen miért készítik takarékon a rántott vagy bundás húst?
Figyelt kérdés
Meg miért olyan rohadt sok idő mire megsül a husi vagy a krumpli?2016. jan. 3. 16:11
1/5 anonim válasza:
Nekem 3 évig volt ilyen tűzhelyem, de ugyanúgy használtam, mint a vezetékes gázról működőt. Ezáltal ugyanannyi ideig készült minden. Talán spórol az illető a gázzal?
2/5 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy spórol.
Azt hittem hogy esetleg a pb gáz "gyöngébb" mint a sima vezetékes. Vagy ugyanolyan a két anyag?
2016. jan. 3. 16:50
3/5 anonim válasza:
A pébé erősebb . A levest érdemes takarékon meg a sütőt úgy használni , a burgi és a hús lobogó olajon sül hamar .
4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jan. 3. 16:55
5/5 anonim válasza:
A pb erősebb, főleg lángelosztó nélkül, de a tulaj tud állítani a nyomáson, tehát tud spórolni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!