Hogy csináljam a rántott sajtot hogy ne follyon ki?
Figyelt kérdés
Lehet a sajt fajtájával van a baj, trappistából szoktam csinálni de mindig kifolyik és elment a kedvem hogy csináljak, pedig imádom.. Valami tuti praktika amitől nem folyik ki? :)
Serpenyőbe nekem is mindig kifolyik, egyetlen mód ha dupla panír tehát liszt,tojás,zsemlemorzsa,tojás,zsemlemorzsa majd 220 fokra,maxra, a fritőzt, nem zárom le csak beleengedem és mikor már pirul a bunda 1-2 perc gyors ki is veszem.
Sütés előtt hagyd a zsemlemorzsában, hogy mindenhol érje, pár percre. (minimum)
Az mégjobb, ha így be tudod tenni a hűtőbe negyed órára, ha esetleg túl sokáig lett volna kint a sajt.
2015. máj. 26. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Esetleg ha egész Camembert panírozol, bár az elég drága meg hatalmas is. A bolti mirelitek simán ki tudnak folyni. A duplapanír általában jó, de nagyon óvatosan kell csinálni, hogy ahogy forgatod, ne peregjen le.
2015. máj. 26. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Reggel levágod a sajtot (éles sarkokat lekerekíted), bepanírozod (de nem muszáj), majd a fagyasztóba teszed.
Délben kiveszed (szükség esetén bepanírozod) majd kirántod! Egy csepp sem fog kifolyni.
33/F ;)
2015. máj. 26. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Nem szoktam duplán panírozni, csak bő olaj kell és nem szabad beleszúrni a villával.
2015. máj. 26. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Rántott sajt helyett rántott sajtgolyó (mi rúd formájúra csináljuk). Ugyanolyan íze van, úgy is néz ki, mint a rántott sajt, csak ebben reszelve van a sajt. Én még nem jöttem rá, hogy ez hogy hogy nem folyik szét, de nem folyik. Amióta ezt kipróbáltuk, mindig így csináljuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!