Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy csináljam a rántott...

Hogy csináljam a rántott sajtot hogy ne follyon ki?

Figyelt kérdés
Lehet a sajt fajtájával van a baj, trappistából szoktam csinálni de mindig kifolyik és elment a kedvem hogy csináljak, pedig imádom.. Valami tuti praktika amitől nem folyik ki? :)

2015. máj. 26. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Serpenyőbe nekem is mindig kifolyik, egyetlen mód ha dupla panír tehát liszt,tojás,zsemlemorzsa,tojás,zsemlemorzsa majd 220 fokra,maxra, a fritőzt, nem zárom le csak beleengedem és mikor már pirul a bunda 1-2 perc gyors ki is veszem.
2015. máj. 26. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

dupla panir (én liszt-tojás-zsm-tojás-zsm csinálok)

és forró bő olaj

és ne süsd sokáig

2015. máj. 26. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 Cukybabaa válasza:
100%
Forró olaj!liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa! :)
2015. máj. 26. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

További trükkök:

Bundázásnál nagyon ügyelj a szélekre, sarkokra.

Sütés előtt hagyd a zsemlemorzsában, hogy mindenhol érje, pár percre. (minimum)

Az mégjobb, ha így be tudod tenni a hűtőbe negyed órára, ha esetleg túl sokáig lett volna kint a sajt.

2015. máj. 26. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha egész Camembert panírozol, bár az elég drága meg hatalmas is. A bolti mirelitek simán ki tudnak folyni. A duplapanír általában jó, de nagyon óvatosan kell csinálni, hogy ahogy forgatod, ne peregjen le.
2015. máj. 26. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Reggel levágod a sajtot (éles sarkokat lekerekíted), bepanírozod (de nem muszáj), majd a fagyasztóba teszed.

Délben kiveszed (szükség esetén bepanírozod) majd kirántod! Egy csepp sem fog kifolyni.


33/F ;)

2015. máj. 26. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem szoktam duplán panírozni, csak bő olaj kell és nem szabad beleszúrni a villával.
2015. máj. 26. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Rántott sajt helyett rántott sajtgolyó (mi rúd formájúra csináljuk). Ugyanolyan íze van, úgy is néz ki, mint a rántott sajt, csak ebben reszelve van a sajt. Én még nem jöttem rá, hogy ez hogy hogy nem folyik szét, de nem folyik. Amióta ezt kipróbáltuk, mindig így csináljuk.


[link]

2015. máj. 26. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Hú gyerekek sok válasz :D köszönöm! A héten kipróbálnom :)
2015. máj. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!