Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam meg a rántott...

Hogy csináljam meg a rántott harcsafilét?

Figyelt kérdés
Pénteken vettem harcsafilét,mivel csak ma ebédre akarom megcsinálni azt mondta az árus,hogy ne fagyasszam le hanem öntsem le olajjal és rakjam be a hűtőbe.Ezt megtettem.A kérdésem az lenne,hogy úgy olajosan rántsam be?Meg kell sózni a halat?
2011. jan. 16. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Törölgesd le róla az olajat, mert le fog jönni a panir, ha túl olajos. Igen, meg kell sózni, mert akkor nem esik szét, és az ízének is jót tesz. A panírozásnál,/más húsnál is/ a tojásba szoktam tenni egy kis olajat, és akkor jobban tapad a panír.
2011. jan. 16. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm:-)
2011. jan. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!