Mennyire türi a palacsinta a mélyhütést?
Figyelt kérdés
Hortobágyi palacsintát tervezek karácsonyra, s gondoltam előre megsütöm a palacsintákat és lefagyasztom, hogy kevesebb legyen vele a munka az ünnepen.2018. dec. 12. 12:29
1/3 anonim válasza:
Nagyon jól lehet fagyasztani.
Én tizesével szoktam becsomagolni folpackba, feltekerem és még alufóliába is becsomagolom.
Szobahőmérsékleten 1-2 óra alatt kiolvad, és ugyanolyan lesz mintha akkor készült volna.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az elsö írta, jól fagyasztható, viszont arra figyelj, hoyg fagyottan könnyen eltörik, úgy csomagold, hogy erre ne legyen lehetöség. (Jó ötlet, ha papírtörlö, vagy müanyag fólia középsö kartonhengerére tekered a palacsintákat - természetesen a hengert elötte müanyag vagy alufóliával borítani - és úgy teszed a fagyasztóba, akkor nem tud megtörni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!