Emberek nagyon nagy baj van.! Miert lesz szaraz a palacsinta szele?
Mar orak ota sutom. Es az osszes palacsinta szele szaraz. :( de megoldom. Korbe vagtam az osszeset.
Koszonom a mielobbi valaszokat mert mindjart megsutom az osszeset
Ez valóban egetrengető probléma.
Talán túl sokáig sütöd?
Ez a baj, hogy órák óta sütöd.
Csak kb 1 percig kell sütni.
1. ne menjen fel tészta az oldalára! Az kiszáradhat, és chipsszerű lesz.
2. ne süsd sokáig. Magas lángon és amikor már csak a belseje sötét fordíthatod is!
Szerencsére még nem tört ki miatta a 3. világháború...
nekem is szokott száraz lenni a széle, ha oldalról nagyobb láng éri.Amikor kész az összes, akkor lefedem egy jénaival, ami betakarja, és 5 perc múlva a száraz szélek is puhává válnak a keletkezett párában. Gond egy szál sem !
Köszönöm szépen az értelmes kommenteket!
Azóta mâr elfogyott. :)
1. ha órák óta sütöd, akkor...
2. amit megsütöttél és csak úgy hagyod sokáig a levegőn, akkor a szélei jobban száradnak, jobb valami olyanba tenni, aminek van valamennyi oldala is, ha sokat csinálsz sokáig
3. nem túl egyenletes a vastagsága és a sütése, pl. béna tepsiben csinálod, ami nem adja át olyan egyenletesen a hőt, meg nem tudod egyenlő vékonyságúra csinálni és sokkal vastagabbra csinálod a közepét
4..5.6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!