Palacsintát hogy tálaljam?
Az összes palacsinta egymásra téve egy tálra (üresen, feltekeretlenül), a töltelékek külön tálalva üvegekben (lekvárok) vagy tálakban (pudingok).
Mindenki vesz egy palacsintát a tányérjára, megtölti olyan töltelékkel, amilyennel akarja, feltekeri és megeszi.
Vagy ha konkrét töltelékekkel akarod tálalni, akkor töltve, feltekerve tálald őket, és mindenki vesz arról a tálról, amilyent kér.
A kulcsszavaidat olvasva, gondolom a tálalás is fontos.
vagy a vendéglői szokást követed, és megtöltve, négyréthajtva teszed tányérra kettesével,(személyenként) vagy megtöltöd, felcsavarod, a végeket bedugod. Nem kell, hogy nagyon dundik legyenek a tölteléktől. Középen ferdén kettévágod, így látszik a töltelék is.
Ízlésesen elhelyezed, akár nagyobb tányéron, majd híg málnalekvárral megcsorgatod a tányér szélét.
A palacsintákra (bármelyik formában )szitálj kevés porcukrot.
A még megmaradt palacsintákat egy tányéron ízlésesen elhelyezed, hasonlóan díszíted a kiporciózottakkal, és aki még kér, vehet belőle.
persze desszertkés és desszertvilla illene mellé.
Már láttam multiknál cserepes citromfüvet és mentát, ha nagyon szépet akarsz, pár levélkével is díszítheted .
Ez csak egy ajánlat, te tudod mennyire akarsz kitenni magadért, illetve a vendégeidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!