Ramen készítés magyaros módra?
Első életemben elkészítendő ételnek a Rament gondoltam.
De vannak néhány dolgok amiket nem értek példáúl a liszt.
A liszteken vannak olyanok hogy Bl55 és hasonlók na és hogy ezek mit jelentenek nem igazán tudom szóval megköszönném ha valaki megtudná mondani.
Következő
Ha a tészta megvan jöhet a leves nem akarom túl gondolni sima húsleves csak rakok bele egy kis szója szószt.
E mellé akarok még egy kis pirított sertéshúst és egy vagy két tojást.
Szóval az lenne a kérdésem hogy nagyjábol ezzel a receptel sikerülhet e?
A lisztes kérdés meg ugye adott
Előre is köszönöm a választ.
17F
Köszönöm mindenkinek a hasznos információkat igen tudom hogy a tészta nem csak ennyiből áll a lisztnél a számot nem tudtam hova rakni de mostmár tudom és igen azt is tudom hogy nehéz készíteni tésztát de nem annyira mint azt egyesek gondolják Szódabikarbónát kell használni sütőbe kisütni és a lúgos hatás meg is van oldva a tésztához. Csak a japánok és az Instant Rameneknél egy külön anyagot használnak aminek a nevét pontosan nem tudom de azt a szódabikarbónával lehet helyettesíteni.
A levest olyan anyagokból kéne elkészíteni amit igen csak nehéz beszerezni Magyarban és ezért gondoltam hogy egy egyszerű húsleves szójaszósszal talán egy kicsit hasonlíthat.
Tésztagép van de bár kiszeretném próbálni a tészta mesterek által mutatott tésztakészítést is.
Szóval még egyszer köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!