Hogyan tudok itthon hengergép nélkül marcipánt csinálni?
1-es, mert a mandula attól hogy ott állok mellette és erőteljesen nézem, még nem fog összepréselődni, a benne lévő nedvesség kiszivárogni és masszává összeállni.
2-es, köszönöm!
Sodrófa biztos van otthon.
Azzal jól megtudod hengerelni, ha már összeállt egy gyúrható masszává, olyan mint egy lágyabb gyurma, és nyújtani szeretnéd akkor porcukroz alá a marcipánnak azon a helyen ahol ki akarod nyújtani, meg akarod dolgozni és a sodrófát is porcukrozd be, így nem fog ragadni a massza.
De nyújthatod két folpack között is.
"1-es, mert a mandula attól hogy ott állok mellette és erőteljesen nézem, még nem fog összepréselődni, a benne lévő nedvesség kiszivárogni és masszává összeállni. "
Erősen kell nézzni.
4-es, köszönöm :D
5-ös, majd igyekszem ;)
ha nem használ akkor szigorúan
ha az se akkor nagyon erősen és nagyon szigoruan
mint a matematikus alienben. szigoruan monoton viever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!