Miért kell a homárt élve megfőzni?
igen, ugyanis mikor a homár vergődik a forró vízben, akkor a vérnyomása rendkívül magas, és kitisztul a szervezete egy fél perc alatt
mi így tanultuk szakács iskolában:)
"kitisztul a szervezete egy fél perc alatt"
Mi tisztul ki? Ez egy hülye agyrém! A bele mindene ott van! Ostoba állatkínzás!
Én biztos nem főznék meg élve egy homárt!
Most mit érezhet szegény?
vegetáriánusoknak, állatvédőknek: a növény sem örül annak, ha megeszi őt egy a táplálékláncban magasabb helyen álló entitás, viszont az élet körforgása magasabb rendű szempontok alapján működik, mint hogy azt egyszerű halandókként megértenénk. Táplálkozzatok fénnyel.
Azóta nem szeretem az állatvédőket teljes szívemből, mióta egy csoportjuk képes volt libatelepeket bezáratni kis hazánkban, arra hivatkozva, hogy kínzásnak minősülő technikával tömik a libát. Arról nem szólt a fáma, hogy Magyarország adta addig a világ libamáj termelésének kb 70%-át, és ezzel a lépéssel mondjuk előnybe hoztuk a franciákat, akik ráadásul szart termelnek, és a ránk is dobják, másrészről pedig munkahelyek szűntek meg nálunk, az amúgy sem rózsás helyzet kellős közepében.
KÖSZ MANCS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!