Panírozott húst lehet fagyasztani?
Amikor bepaníroztad, előtte tálcára rakd őket egymás mellé, amikor megfagytak, lehet zacsiba ömleszteni, nem fognak összeragadni. Utána mindig csak annyit veszel ki belőle, amire éppen szükséged van.
Én nem szoktam megvárni míg kienged, úgy fagyosan, előre felmelegített olajba (de a lángot takarékra veszem) és fedő alatt kezdem el sütni. Akkor a hirtelen képződött gőz nem csapkodja szét az olajat, a födő alatt marad, és a panírozott cucc is átpuhul tőle...
De ahogy olvasom, ezzel kapcsolatban eléggé eltérőek a vélemények. Majd látod, neked melyik módi válik be.
A panírozott húst, zöldséget, halat mindig fagyosan kell elkezdeni sütni.
Otthon a hús egyedi, szeletenkénti fagyasztása a legjobb, így valóban nem fagynak össze, akár 1-2 db-ot is kilehet venni.
Tehát nem egymásra pakolni a friss panírozott szeleteket, hanem- ahogy más is írta- lehetőleg egy fémtálcán elterítve (gyorsabban fagy ) fagyasztjuk, utána csomagoljuk ki adagokra.Én habtálcára szoktam tenni a fagyott szeleteket, amennyit gondolok, hogy egy sütéskor el fog fogyni.Folpackkal zsugorozom le szorosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!