Panírozott sajtot le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor amikor sütni szeretném még fagyosan kell az olajba tenni,vagy ki kell előtte engedni?(nem ázik le akkor róla a panír?)2011. jún. 23. 14:35
1/3 anonim válasza:
Én simán lefagyasztanám. Arra ügyelnék, hogy a pnírozott darabkák ne érjenek össze, így nem tudnak öszefagyni. És a mélyhűtőből kivéve várnék egy kicsit, úgy sütném ki.
Arra vigyázz, mert a forró olajba téve tuti, fröcskölni fog. Amúgy nem hinném, hogy a panír leázna. (Könyhai törlőkendőben vagy tiszta konyharuhában engedném ki.)
Üdv!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!És kiengednéd vagy fagyosan sütnéd inkább?
2011. jún. 23. 14:45
3/3 anonim válasza:
Én az ilyesmit közepesen meleg zsírba szoktam belerakni fagyott állapotban. Ha elkezd fröcskölni, befedem, majd ha abbahagyta a fröcskölést (azt lehet hallani), akkor leveszem a fedőt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!