2/8 anonim válasza:
Készítsd elő, amihez fel akarod használni és úgy fagyaszd le. Sokkal praktikusabb, és fagyasztva kezdd el főzni-sütni-rántani, mert úgy nem enged olyan sok levet, mintha kiolvadás után kezdenéd.
3/8 anonim válasza:
Így ahogy a második írja. Én dinsztelés után fagyasztok gombát.
4/8 anonim válasza:
Én nyersen, szeletekre vágva fagyasztom. Bármikor elővehetem, könnyed le lehet választani annyit,amennyire éppen szükségem van.
Fagyasztva teszem bele mindenbe, amibe szánom.
A rántani való nekem nem jött be, panírozva tettem el a fagyóba, , de a forró olajba téve vizet engedett és lemászott róla a panír. Inkább frissből csinálom a rántottgombát, bár lehet, hogy valamit én nem csinálok jól a rántottgomba fagyasztásával.
5/8 anonim válasza:
Ahogy fentebb.
A lényeg: kiengedéskor rengeteg vizet veszít, így már fagyasztva kell elkezdeni feldolgozni, nem szabad kiengedni.
6/8 anonim válasza:
Forró vízben blansírozd meg, lecsöpögtetés után úgy rakd el.
7/8 anonim válasza:
Lehet, szoktam. Én szeletelve, teljesen nyersen fagyasztom, és nem engedem ki feldolgozás előtt.
8/8 anonim válasza:
Felesleges a blansírozás, hosszú évek óta csak simán felszeletelve fagyasztom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!