Panírozott húst lehet fagyasztani?
oks köcce.
erdei gombát szoktam így elrakni, csak nem tudtam, hogy hússal is jól működik-e...
Lehet fagyasztani, de sütés előtt ki kell hogy engedjen.
Ha kis lángon csinálod, (fedő alatt, ahogy kell az egyik oldalával) akkor mire kienged nagyon megszívja magát zsiradékkal.
Ha nagyobb lángon,akkor meg a panír megég mire a hús kienged és átsül.
"Lehet fagyasztani, de sütés előtt ki kell hogy engedjen.
Ha kis lángon csinálod, (fedő alatt, ahogy kell az egyik oldalával) akkor mire kienged nagyon megszívja magát zsiradékkal.
Ha nagyobb lángon,akkor meg a panír megég mire a hús kienged és átsül."
Ez hülyeség, fagyosan kell sütni, forró olajba téve, egyszerre csak keveset, hogy úszni tudjanak a hússzeletek, és nem ég meg a panír, nem lesz semmi baja.
Ha lefeded csak gusztustalan szottyos lesz, friss és ropogós helyett.
A fogatlan nagyszülőkön kívül nem nagyon értem kinek ízlene úgy.
Pont, hogy nem kell előtte kiengedni, és lefedni sem kell, mert nem lesz jó a panír.
Fagyottan, fedél nélkül kell sitüni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!