Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A panírozott húst le lehet...

A panírozott húst le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A panírozottat igen.
2013. szept. 8. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. szept. 8. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, csak gusztustalan tocsogós lesz, amikor kiolvasztod.
2013. szept. 8. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Le lehet és ha kiolvasztod akkor mégegyszer forgasd át panírmorzsában és a fent említett tocsogás meg van oldva.
2013. szept. 8. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
De ha előző este veszed ki a mélyhűtőből, és a hűtőben olvasztod ki, akkor nem lesz tocsogós.
2013. szept. 8. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha felolvasztás nélkül sütöd ki, akkor sem fog tocsogni :)
2013. szept. 8. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Többen is írtak jó megoldásokat. A japánoknál népszerű panírozási módszer, hogy fagyasztott lisztből és jéghideg tojásból kevernek panírt, és így dobják az egészet forró olajba: tripla olyan ropogós lesz.


Szóval vagy ne olvaszd ki (a panírozott gyorsfagyasztott termékeket is ezért nem kell!), vagy panírozd át mégegyszer a tocsogás megelőzése érdekében, bár ennek sok értelmét nem látom, mert akkor már el lehet fagyasztani magát a hússzeletet is és kiolvasztás után panírozni, és nem vesztegetsz hozzávalókat és időt.

2013. szept. 8. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Fémtálcára rakva sorban egymás mellé, úgy fagyaszd le, utána lehet zacsizni.

Amikor kiveszed, nem kell kiolvasztani, rögtön mehet a felmelegített zsírba/olajba, csak rögtön borítsd be, mert először elkezd csapkodni.


Helyhiány miatt ma voltam kénytelen kiszedni és megsütni egy jó adag panírozott csillagtököt. Éppen azt csemegézem!

2013. szept. 8. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Természetesen le lehet fagyasztani, ahogy már írták legjobb egyedileg, hogy ne fagyjanak össze.

nem kell kiolvasztani sütés előtt, azonnal lehet sütni.

Gondolj arra a többtucatnyi panírozott mirelit termékre. azokat is azonnal kell sütni bő zsiradékban.

2013. szept. 8. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem szabad kiolvasztani. Fagyott állapotban kell beledobni a forró olajba. Szükségtelen újra panírozni.
2013. szept. 17. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!