A panírozott húst le lehet fagyasztani?
Többen is írtak jó megoldásokat. A japánoknál népszerű panírozási módszer, hogy fagyasztott lisztből és jéghideg tojásból kevernek panírt, és így dobják az egészet forró olajba: tripla olyan ropogós lesz.
Szóval vagy ne olvaszd ki (a panírozott gyorsfagyasztott termékeket is ezért nem kell!), vagy panírozd át mégegyszer a tocsogás megelőzése érdekében, bár ennek sok értelmét nem látom, mert akkor már el lehet fagyasztani magát a hússzeletet is és kiolvasztás után panírozni, és nem vesztegetsz hozzávalókat és időt.
Fémtálcára rakva sorban egymás mellé, úgy fagyaszd le, utána lehet zacsizni.
Amikor kiveszed, nem kell kiolvasztani, rögtön mehet a felmelegített zsírba/olajba, csak rögtön borítsd be, mert először elkezd csapkodni.
Helyhiány miatt ma voltam kénytelen kiszedni és megsütni egy jó adag panírozott csillagtököt. Éppen azt csemegézem!
Természetesen le lehet fagyasztani, ahogy már írták legjobb egyedileg, hogy ne fagyjanak össze.
nem kell kiolvasztani sütés előtt, azonnal lehet sütni.
Gondolj arra a többtucatnyi panírozott mirelit termékre. azokat is azonnal kell sütni bő zsiradékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!