Szerintetek le lehet fagyasztani? A felolvasztás után ugyanolyan állaga lesz? Nem lesz savanyú?
Sziasztok! Akció van a helyi boltban a kedvenc temékeimből, és szeretnék holnap bevásárolni. Az lenne a kérdésem, hogy a túrót és a tejfölt le lehet fagyasztani? Amikor felengedem, nem fog a túró megsavanyodni? Az állaga olyan lesz, mint mikor megvettem? A tejföl nem fog szétválni?
A másik, hogy az egész rúd párizsit, szalámit, sonkát, ha nem bontom fel, le lehet fagyasztani? Vagy akár kettévágva? A szabad végére mit tegyek, folpackot? Ha kiengedem, nem lesz vizes?
Sajnos ezek a termékek itt máskor duplaárban vannak.
Köszi, ha segítetek!
Jogosak a "félelmeid".
Megsavanyodni semmi nem fog.
A túró morzsalékosabb lesz, sütibe jó, végül is tésztára is, csak ott jobban érezni, hogy nem friss. (az állagán, nem az ízén).
A tejföl szétválik, de szerintem ha jól elkevered, (akár lenyomod rúd mixerrel) akkor egyneműsíteni tudod ismét.
A húsipai termékek a víztartalmukkal fordított arányban bírják. Legkevésbé a szalámit viseli meg a fagyasztás, legjobban a parizert.
Ha elvágod, mindenképpen folpackozd le!
1. vagyok. Ilyen áron simán megvenném, és lefagyasztanám. Nekem ekkora minőség romlást megérne a fél ár.
Annyi, hogy utána okosan kell felhasználni.
(ahogy írtam, inkább elfőzni, mint "natúron " enni, jól elkeverni , stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!