Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen ennyire savanyu?

Figyelt kérdés
Toltott kaposztat csinaltam konzerv savanyu kaposztabol es borzaszto savanyu. Lehet rajta segitetni, hogy eheto legyen?
2013. jan. 11. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg öntsd le a levét, és másik vízzel főzd fel újra. De akárhol veszel savanyú káposztát. azt főzés előtt meg kell mindig kóstolni,
2013. jan. 11. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy kevés cukorral valamennyire korrigálhatod.ha tejföllel fogyasztjátok, az is tompít a káposzta savasságán.
2013. jan. 11. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!