Mi a tökéletes receptje valamilyen finom, bevált káposztaleveshez? (lehet savanyú káposztából, kelkáposztából, csak édes ne legyen)
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 09:13
1/3 anonim válasza:
Savanyúkáposztát kiáztatom,kicsavarom. Zsíron rántást készítek,pirospaprikát teszek rá,majd a káposztát jól átforgatom rajta. Felengedem a szükséges mennyiségű vízzel. Teszek bele karikára vágott füstölt kolbászt.Ha kell utána sózom.
Kelkáposztából:
Az apróra vágott káposztát felteszem vízben főni. Sót,borsot,pici babérlevelet,köménymagot teszek bele.
Ha a káposzta megfőtt,akkor karikára vágott virslit vagy debrecenit teszek bele. Hagyom egyszer forrni,és paprikás zsírral berántom.
Aki szereti,a tányérba mindkét levesnél tehet tejfölt.
2/3 anonim válasza:
Korhelyleves savanyúból, Frankfurti leves kelből.
mindegyik nagyon finom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2011. máj. 21. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!