Töltött káposztám kicsit savanyú lett, pedig kiöblitettem a káposztát. Valami praktika, hogy lágyabb legyen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 13:02
1/3 anonim válasza:
talán pici paradicsomlé segithet...
2/3 anonim válasza:
ha még elbírja, húzd föl egy kis vízzel és egy kis habarással sűrítsd vissza. ebben a plusz lében kioldódik a felesleges savanyú íz. de egy csipet cukor is tompítja a savanyú ízt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Házasitottam a két ötletet, és l dcl forró vizbe kecsöpöt kevertem, éz azzal öntöttem fel. Jó lett, nem savanyú. Igy paradicsomot és cukrot is kapott. Nem érezni ki külön a kecsöpöt, de lágyabb lett. Most ujra forralom, és kész.
2011. jan. 5. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!