Rántott csirkemájat szeretnék készíteni. Szerintetek hogy érjem el azt, hogy ne "förcsögjön" szana-szét mindent? Van erre "praktika"?
Figyelt kérdés
Imádom a májat, főleg a rántottat. Gyakran félkészen veszem,így egyszerűbb. De nemrégen mirelit csirkemájból én is elkészítettem. Panír, sütés stb. Az eredmény fenséges lett, DE! A tűzhely és környéke csupa olaj, és panírdarabkák tömkelege. Hogyan érhetem el, hogy ezt elkerüljem? Van ötletetek?2011. jan. 13. 18:46
1/10 anonim válasza:
Amibe sütöd edényre rakjál fedőt.Én úgy szoktam.
2/10 anonim válasza:
Áztasd be tejbe, úgy 1-2 órára, utána töröld szárazra.
3/10 anonim válasza:
4/10 Manócska'90 válasza:
Én is imádom a rántott májat. Nekem apukám szokott csinálni. Azt mondja, hogyha az olaj úgy ellepi a májat, hogy kicsit "úszik benne" akkor úgy sokkal jobb, illetve Ő azt tapasztalta, hogyha nagyon kis lángon, lassan süti, akkor egyáltalán nem fröcsköl szét. És egyébként Neki tényleg nem szokott olajos és paníros lenni a tűzhely.
5/10 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a májat panírozás elott enyhén besózzuk, ill. az olajba szórunk kis sót. Én ezt így még nempróbáltam, de állítólag mukodig.
6/10 anonim válasza:
fedd le az edényt, és fedél alatt kell sütni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Kezdő vagyok még a konyhában.:) Utolsónak: nem nagyon van olajsütőm.:)
2011. jan. 14. 17:11
9/10 tigi69 válasza:
Irdald be panírozás előtt!!!Nekem bevált!
10/10 anonim válasza:
töröld szárazra, és lassú tűzön kell sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!