Óvári szelethez van valami praktika, hogy a karaj ne legyen száraz, hanem puha és jól átsüljön?
Először csinálom majd, szóval nem tudom, jó lesz-e, ha a recept szerint elkészítem...
csináld úgy, ahogy a recept írja, de adok egy tippet, illetve én mindig így csinálom a karajt pl a bakonyihoz is.
szóval az egyhén kiklopfolt besózott húsokat lisztbe mártom és kevés zsiradékon 4-4 percig sütöm mindkét oldalát.
ha minden szelet kész egy jénaiba szedem, a lisztes szaftot egy icipici vízzel elkeverem és ráöntöm a husira.
szorosan lefóliázom ás kb 40 percig sütőben, közepes lángon sütöm. aztán fólia nélkül kap egy kis pírt és lehet tobább folytatni az eredeti receptet.
így mindig omlós, puha a karaj, mert máskülönben olyan, mint a cipőtalp.
Karajom van.
Ez a módszer jónak tűnik, csak akkor időigényesebb :(
Azért köszi, lehet, ez lesz.
Az éttermekben vajon hogy csinálják? Nincs itt szakács?
az éttermekben is elő van készítve sok-sok "frissensült"
és a vendég rendelésekor lényegül át azzá , amit kérnek.
nincs ezzel semmi baj, a finom , ízletes, omlós hús a lényeg.
örülök, hogy sikerült és köszi a visszajelzést, kedves Tőled.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!