Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Óvári szelethez van valami...

Óvári szelethez van valami praktika, hogy a karaj ne legyen száraz, hanem puha és jól átsüljön?

Figyelt kérdés

Először csinálom majd, szóval nem tudom, jó lesz-e, ha a recept szerint elkészítem...

[link]


2011. jan. 14. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Tarjából csináld ne karajból...
2011. jan. 14. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

csináld úgy, ahogy a recept írja, de adok egy tippet, illetve én mindig így csinálom a karajt pl a bakonyihoz is.

szóval az egyhén kiklopfolt besózott húsokat lisztbe mártom és kevés zsiradékon 4-4 percig sütöm mindkét oldalát.

ha minden szelet kész egy jénaiba szedem, a lisztes szaftot egy icipici vízzel elkeverem és ráöntöm a husira.

szorosan lefóliázom ás kb 40 percig sütőben, közepes lángon sütöm. aztán fólia nélkül kap egy kis pírt és lehet tobább folytatni az eredeti receptet.

így mindig omlós, puha a karaj, mert máskülönben olyan, mint a cipőtalp.

2011. jan. 14. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Karajom van.

Ez a módszer jónak tűnik, csak akkor időigényesebb :(

Azért köszi, lehet, ez lesz.

Az éttermekben vajon hogy csinálják? Nincs itt szakács?

2011. jan. 14. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

az éttermekben is elő van készítve sok-sok "frissensült"

és a vendég rendelésekor lényegül át azzá , amit kérnek.

nincs ezzel semmi baj, a finom , ízletes, omlós hús a lényeg.

2011. jan. 14. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a "receptet", így csináltam, és tényleg szuper lett!
2011. jan. 17. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

örülök, hogy sikerült és köszi a visszajelzést, kedves Tőled.

üdv.

2011. jan. 17. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!