Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért száraz a fácán húsa?...

Miért száraz a fácán húsa? Van valamilyen praktika, hogy puhább legyen?

Figyelt kérdés
Levesként szoktam készíteni a fácánt.
2009. márc. 24. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Én kemencében készítem, cserépedényben. Ennek híjján próbálkozz kuktával, az is bevált nekem.
2009. márc. 24. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lesz annyira száraz, ha legalább egy hétig lógatod. (lövés után, tollastul, mindenestül, a fejénél felakasztva. Melegebb időben ez az idő csökken)
2009. márc. 24. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!