Hogy készítitek a paradicsomos krumplit úgy, hogy ne legyen savanyú és híg? Persze cukor nélkül gondoltam.
Figyelt kérdés
Csináltam a 8 hós kislányomnak,de amilyen vizes, ízetlen paradicsomok most vannak,nem lett sikere.Tesztek bele konzervparadicsomot? De az is elég savanyú magában...2010. szept. 27. 16:26
1/4 anonim válasza:
A cukor sem ördögtől való. Nyugodtan tehetsz bele picit. Amúgy én az aranyfácán sűrített paradicsomból csinálom. Kis olajon rántást csinálok liszttel (ezt 8 hósan simán eheti ha nem lisztérzékeny) bele a paradicsom és pici vízzel felengedem. Mi is szeretjük, és a picúr is eheti.
2/4 anonim válasza:
Én mindig házilag eltett paradicsomléből csinálom (anyós rakta el kevés cukorral), így azt már nem édesítem, és nem is savanyú.
Úgy tudom, a kecskemétinek van üveges bio paradicsomleve, szerintem próbáld meg abból. Illetve ha aranyfácán paradicsompüréből csinálnám (abban nincs tartósítószer), biztosan raknék hozzá csipetnyi cukrot.
3/4 anonim válasza:
A paradicsomot forró vízbe mártom, utána könnyen meghámozható. Én kimagozom, azaz a belső részét teljesen kiveszem (az nagyon vizes) és csak a húsát teszem bele a főttkrumpliba és így turmixolom össze. Az én kisfiam is 8 hónapos, nagyon ízlett neki. De tényleg nem mindegy, milyen pariból csinálod. Én piacon vettem nagy fürtös-paradicsomokat, azok finomak voltak.
4/4 anonim válasza:
A lisztérzékeny is ehet rántásos bébikaját, de rizslisztest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!