Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem elég savanyú a...

Melcsi81 kérdése:

Miért nem elég savanyú a hordóban eltett savanyított káposztám? November elseje előtt raktuk el.

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 13:06
 1/2 liliann13 válasza:

hogyan készíttted?

Mi úgy szoktuk, hogy 1 kg leszelt káposztára 2 dkg sót teszünk, meg birs alma szeleteket, erős paprikát, babérlevelet, borsot. Nekünk mindig eléggé megsavanyodik.

2012. dec. 16. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 mustafa33 ***** válasza:
kevés volt a só, esetleg nem forrt ki eléggé. De ha túlsóztad akkor is nehezebben forrik. Ha beviszed melegbe, újra forni kezd és ha hagyod jobb lesz (kśtolni kell). Kicsit büdös lesz tőle, de mint Nyilas Misinek mondták: kicsi büdös ale jó. Esetleg töltsd is fel felforralt sós vízel, persze előbb hűtsd le.
2012. dec. 17. 00:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!