Savanyú káposzta kérdés.20 darab káposztát tettem el és elég sós lett, hogy lehet javítani? Szinte kész.
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 14:00
1/8 anonim válasza:
küldd el nekem, én szeretem sósan (talán ha átmosod?)
2/8 A kérdező kommentje:
:)))vicces vagy,aranyos,köszi.
2012. dec. 7. 14:08
3/8 anonim válasza:
leöblited evés előtt, és máris nem lesz annyira sós.
mi is igy jártunk az idén.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.Pár nappalezelőtt még nagyon finom volt.
2012. dec. 7. 14:14
5/8 anonim válasza:
Persze ha a 20 fej káposztát eladásra szántad, akkor gyorsan kellene túladni rajta, mert ezek szerint ahogy telik az idő, egyre jobban ki fog érződni belőle a só-többlet. Később már nem fogod tudni eladni, vagy a vevőid megjegyzik, hogy máskor ne vásároljanak tőled.
6/8 A kérdező kommentje:
nem adom el.
2012. dec. 8. 00:44
7/8 anonim válasza:
ha tul sos az etel amit fozok, akkor belerakok egy meghamozott egesz krumplit a fozes kozben, a krumpli jol magaba tudja szivni a sot. Probald ki, nekem bevalt!
8/8 anonim válasza:
Ha egészbe tetted el harasztnak akkor nem baj,mert akkor a több anyagból egy kicsit hanyagolod a sót. De ha akarod főzés előtt ki is áztathatod. Egyébként biztos hogy hideg helyen van és nem kell félni a só amúgy tartósít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!