Két hete lett főzve töltött káposzta és hűtőben volt. Van rajta egy fehér penészfolt. Attól még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Anyukám rakta el nekem disznóvágáskor a hűtőbe, mert a fagyóba már nem fért be. Ha a penészfoltot leszedem akkor még meg lehet enni?2012. okt. 27. 16:15
3/16 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem? Kár érte...:( Akkor az összeset dobhatom ki...
2012. okt. 27. 16:25
4/16 anonim válasza:
Most komolyan kérded ?
Biztosan nem jó már ! De ha szeretnél egy kis gyomormosást akkor ehetsz belőle de nem hinném , hogy sokáig jól éreznéd magad .
5/16 anonim válasza:
Egyébként attól, mert csak a tetején látszik a penész, a kaja belsejében is már beivódott.
Szóval sajnos igen, ki kell dobnod.
Legközelebb majd másképp osztod be.. :)
6/16 anonim válasza:
Az mondja egy régi mondás, hogy a töltött káposzta kilencszer melegítve a legjobb... de penészről nem ír a fáma.
két hét hosszú idő, a benne lévő hús nem bírja ennyi ideig, szóval már romlott. ne kockáztass szerintem se.
7/16 A kérdező kommentje:
A kutyának ettől még odaadhatom? Annak nem lesz baja tőle?
2012. okt. 27. 17:34
8/16 anonim válasza:
nehogy odaadd a kutyának,ő is ugyanúgy gyomorrontást kapna tőle!! Nem disznó!!
9/16 A kérdező kommentje:
Oké. Kidobtam a kukába.
2012. okt. 27. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!